USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Забудовникам пропонують змагатися за земельні ділянки в Луцьку

18 Січня 2017 13:47
Новим забудовникам, які плануватимуть будуватися в Луцьку, пропонуватимуть позмагатися за земельні ділянки.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії міськради 18 січня.

Автором проекту рішення "Про надання на конкурентних засадах вільних земельних ділянок для будівництва багатоквартирних будинків у місті Луцьку" є депутат міськради Андрій Покровський. Його помічник Андрій Маруняк, озвучуючи проект рішення, повідомив, що цим рішенням пропонується механізм наповнення «Програми забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, інвалідів війни, які були призвані на військову службу по мобілізації для участі в проведенні антитерористичної операції, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців зазначених категорій на 2017-2019 роки».

Відтак, земельні ділянки під будівництво багатоквартирних будинків хочуть надаватися в оренду тим компаніям, які запропонують більшу орендну плату, або ж більше коштів на викуп ділянки. 50% від коштів, отриманих у результаті проведення земельних торгів (аукціону) пропонується спрямовувати на збільшення фінансування програми.

Щоправда, автори проекту рішення пропонували передбачати лише передачу в оренду земельних ділянок, проте земельне управління запропонувало включити і продаж ділянок з аукціону. Члени комісії підтримали проект рішення з пропозицією земельного управління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кобилинський Показати IP 18 Січня 2017 14:07
Коли я отримаю квартиру нарешті,хто мені скаже.
Юля до Кобилинського до Кобилинський Показати IP 18 Січня 2017 16:46
Коли заробите. Власнимим силами треба заробляти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus