USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Афганці у відчаї передають маленьких дітей через колючий дріт американським солдатам США. Відео

20 Серпня 2021 09:28
У мережу виклали відео, як перелякані афганські батьки передають через колючий дріт своїх малолітніх дітей американським і британським солдатам. Такі сцени відбуваються в аеропорту столиці Афганістану Кабула.

Про це інформує 24 канал з посиланням на The Independent.

Батьки благають десантників із західних країн перевезти їхніх дітей до безпечного місця. Більшість афганців намагаються втекти з країни після того, як владу тут захопив рух Талібан.

«Візьміть принаймні наших дітей»

Афганці продовжують тікати від правління талібів. Міністр оборони Британії Бен Воллес наголосив, що вони не можуть брати дітей у межах евакуаційних заходів, якщо ті перебувають без батьків. Щоправда, останні у відчаї все ж намагаються передати своїх дітей британським солдатам.

Читати ще: Тисячі людей штурмують аеропорт Кабула. ЗМІ показали, як люди падають з переповнених літаків

Кілька таких відео опублікували в мережі. На одному з них видно, як 2-річну дівчинку підібрали з натовпу солдати і перенесли через стіну, щоб вона змогла потрапити до аеропорту.

Дивіться відео, як афганці перекидають своїх дітей через колючий дріт
На інших кадрах можна побачити малюка, якому на вигляд ще немає й року. Його також передають до огороджувальної стіни аеропорту.

«Якщо вважаєте, що події в Афганістані були правильними, вам слід подивитися це відео, щоб побачити людей, готових пропустити своїх дітей та немовлят через огорожі у невідомість, щоб втекти з місця, яке контролюють таліби», – прокоментував кадри журналіст-фрилансер Асад Ганна.
Після того, як бойовики радикального руху «Талібан» заявили про встановлення контролю над усією територією Афганістану, захопили президентський палац, а обраний президент втік за кордон, доступ до аеропорту, розташованого за п’ять кілометрів від центру столиці, став можливим лише через контрольно-пропускні пункти талібів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оксана Показати IP 20 Серпня 2021 10:30
Я краще загину на своїй землі, але здамся без бою і не віддам без бою те, що належить українцям.
Рауль до Оксана Показати IP 20 Серпня 2021 10:49
Молодец
123 Показати IP 20 Серпня 2021 11:12
ой, які "добрі" америк солдати)) так тепер США втратять права на опій в Афгані?
Ігор луцький Показати IP 20 Серпня 2021 11:40
Зарано святкуєте.Ще не відомо,як далі будуть діяти талібанівці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus