USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Задоволений віддачею і чоловічим характером гравців», - Кварцяний

22 Жовтня 2016 23:05
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував перемогу своєї команди у матчі 12 туру Ліги Парі-Матч над "Дніпром".

Про це повідомляють у прес-службі ФК "Волинь".

Нагадаємо, сьогодні, 22 жовтня, "Волинь" перемогла "Дніпро" з рахунком 3-0.

- Наша команда до цього матчу дуже серйозно готувалася, так як зажди ми серйозно готуємося. Вдалося багато чого реалізувати. Ми задоволені їхньою віддачею, врешті чоловічим характером.

Ви пригадуєте, скільки матчів нам не вдавалося виграти. Ми ризикнули, дали їм дуже серйозне навантаження. Ситуація змусила до цього і ми поліпшили їхні фізичні кондиції. Якби витримали тренування, відновилися б, то ми мали б перевагу в цьому компоненті. Так і сталося. Не відбивалися, а шукали щастя біля чужих воріт. Увесь матч ми пресингували, чого не завжди вдається і зі слабшими командами. Включали швидкості природні і це нас радувало, що грали набагато швидше.

Я дуже задоволений цією грою, тим, що ми підтвердили – "Волинь" – серйозний клуб. Зараз маємо 85% наших вихованців. Те, що від нас інвестор хотів – такий процес відбувається. Хлопці сьогодні заслужили слова подяки за те, що відпрацювали сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
FCfan Показати IP 23 Жовтня 2016 10:17
Ой - да що ви кажете Віталій Володимирович, як разговорились, а от після поразок від журналістів тікали! :)
ковельчанин Показати IP 23 Жовтня 2016 18:56
НАДОІЛО СЛУХАТИ КВАРЦЯНОГО
Я Показати IP 26 Жовтня 2016 21:45
Нормальний Кварцяний! Людина має досвід величезний живе футболом !!!! А Ви замість того щоб на дивані обговорювати людину то пішли б та підтримали свою команду на стадіоні в дощ або сніг чи спеку!ато говорити всі майстри сидячи біля екрану віддавати паси та забивати у ворота.всі не без гріха але побачитись є чому в нього!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus