USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Будемо боротися за прописку у першій лізі», - тренер «Волині» про надважливу перемогу

27 Квітня 2018 20:52
Доволі короткою та лаконічною стала прес-коференція наставників «Волині» та «Геліоса» по завершенню матчу 30 туру Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги, який завершився впевненою перемогою лучан із рахунком 2:0.

Зі слів головного тренера харків'ян Анатолія Серьогіна, до звітного поєдинку його команда підійшла зі значними кадровими втратами. Незважаючи на це, футболісти готувалися до серйозної гри. «Ми знали, що «Волинь» перебуває у зоні вильоту і їй необхідно здобувати очки. На жаль, кадрові втрати нашої команди далися взнаки уже всередині першого тайму», - зазначив наставник гостей.

На запитання стосовно стану здоров'я Сергія Кравченка, який всередині другого тайму покинув поле на ношах, Серьогін повідомив, що наразі футболіста доправили до лікарні. «Зараз всі думки лише про Сергія. Він дуже неприємно впав, на деякий час втратив свідомість. Зараз усією командою поїдемо до нього в лікарню», - сказав він.

Щодо кадрових втрат своєї команди, то тренер гостей поскаржився, що у наступному матчі «Геліосу» буде ще важче, адже 4 жовту та, відповідно, дискваліфікацію, отримав Лебеденко. Та додав, що вищезгадана травма Кравченка навряд яи дозволить йому зіграти у наступному матчі.

Не більше хвилин тривала прес-конференція головного тренера «Волині» Віктора Богатиря. «Здобули 3 очки. Хлопців вітаю з перемогою. Моментами ми показали непогану гру. Поки у нас є шанс залишитися у цій лізі, ми будемо боротись», - заявив Віктор Миколайович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus