USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Загострення на фронті: 8 бійців отримали поранення

15 Серпня 2017 09:35
На фронті спостерігається тенденція до загострення ситуації. Протягом минулої доби (14 серпня) восьмеро українських військових отримали поранення, інформують у прес-центрі штабу АТО.

На підступах до Авдіївки бойовики безперервно обстрілювали укріплення сил АТО у районі промзони. Окрім використання гранатометів, великокаліберних кулеметів, бойовики випустили щонайменше 10 мін калібру 120 міліметрів та 19 мін калібру 82 міліметри. На кожен обстріл противника сили АТО відповідали щільним вогнем.

На Донецькому напрямку окупанти обстріляли українські позиції неподалік Кам’янки та Луганського. В результаті мінометного обстрілу українських укріплень у районі Верхньоторецького п’ятеро українських бійців отримали поранення.

На Маріупольському напрямку бойовики застосовували міномети різних калібрів. А внаслідок гранатометного обстрілу опорного пункту на підступах до Водяного ще один український воїн отримав поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus