USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Загибель 7-річного українця в Польщі: з'явилися нові подробиці щодо чоловіка, який вчинив різанину

6 Жовтня 2021 17:42
У Тарнові в Польщі чоловік порізав ножем дружину і сина. В результаті 7-річний хлопчик помер від отриманих ран. Сам чоловік незадовго до цього проходив психіатричне лікування.

Про це повідомляє видання Wiadomosci.radiozet.pl, пише ТСН.

Прокуратура міста Тарнув розпочала розслідування домашнього конфлікту в родині українців, в результаті якого загинув 7-річний хлопчик Максим.

За даними слідства, батько хлопчика напав на сім'ю. Він поранив свою дитину, а також свою дружину та себе. Потім він вистрибнув з вікна другого поверху і намагався втекти.

Відомо, що чоловік проходив психіатричне лікування. Це підтвердила дружина чоловіка, яка пережила напад і вже була допитана.

"За словами жінки, "чоловік обняв її і дитину вранці, потім дістав ніж і напав", - розповів прокурор Мечислав Сєніцький з районної прокуратури в Тарнуві.

Допит нападника, який пережив падіння з другого поверху, відбудеться лише тоді, коли це дозволять лікарі.

Глава родини вже кілька років легально працює в Польщі. У травні він привіз сюди дружину та дитину з України.

Нагадаємо, у місті Тарнув на півдні Польщі вранці 5 жовтня під час сімейної суперечки було смертельно поранено ножем 7-річного українця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus