USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Загибель маленьких волинян – через куріння матері?

17 Червня 2014 13:04
Причиною пожежі у Нововолинську, в якій згоріла сім’я з двома дітьми, могло стати куріння матері. Про це повідомляє «Волинська газета».

Нагадаємо, пожежа у п’ятиповерховому житловому будинку в Нововолинську в суботу забрала життя сім’ї з 3 осіб, з них 2 дитини 2010 та 2011 років народження.

На той момент в однокімнатній квартирі на 5-му поверсі перебували діти трьох і чотирьох років, а також їхня мати. Щоправда, вона була позбавлена батьківських прав. А малеча офіційно перебувала під опікою бабусі.

Як повідомив начальник Нововолинського міськвіддлу міліції, згідно з попередніми висноками спричинило пожежу куріння. Остаточні результати стануть відомі згодом.

Цю трагедію обговорили сьогодні під час засідання виконкому Нововолинськради. Зокрема, міський голова Віктор Сапожніков поцікавився, чи має родина кошти на поховання, а жильці 5-поверхівки – гроші на ремонт під’їзду та сусідньої з погорільцями квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Olha Показати IP 17 Червня 2014 13:15
Потрібна бути кримінальна відповідальність вагітних жінок,які вживають алкоголь і курять.
Тася Показати IP 17 Червня 2014 14:08
Кримінальна відповіальність має чекати на опікуна (бабусю), що віддала малолітніх дітей цій особі.
Яна Показати IP 18 Червня 2014 20:33
Мати винна по своёму i бабуся теж, але пояснiть як працюё пожарна служба в Нововолинську, якщо в них в пожарних машинах немаё драбини. Що ж вони будуть, якщо не дай Бог, пожар буде на 9 поверсi?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus