USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Загиблі та безвісти зниклі в АТО лучани стануть почесними громадянами

20 Жовтня 2017 12:15
Загиблих військових у зоні АТО, а також безвісти зниклих хочуть удостоїти звання почесних громадян міста Луцька.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 20 жовтня.

Із відповідною пропозицією до міської ради звернулися представники ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія» та Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині, які впевнені, що героїв війни на сході потрібно вшановувати не тільки на свято Покрови Пресвятої Богородиці. З їх слів, «історія затирається», тож жертву загиблих військових необхідно вшанувати належним чином.

За пропозицією громадських організацій до списку осіб, які повинні отримати звання почесних громадян Луцька, мають увійти ті військові, яких призвали на службу через міський військовий комісаріат.

Аби надати звання стало можливим, необхідно прийняти відповідні зміни до положення про присвоєння звання почесного громадянина Луцька.

Комісія підтримала звернення членів громадських організацій та рекомендувала його на розгляд сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 21 Жовтня 2017 17:36
Як так, всім підряд? Це неправильно. А якщо згодом виявиться, що загиблий отримав смертельне поранення від руки п'яного побратима під час п'янки або ще... Обставини смерті ж різні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus