USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Загиблому військовому з Волині Роману Клецу просять надати звання Героя України

10 Травня 2023 19:29
На сайті Президента України зареєстрували звернення про присвоєння звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю ЗСУ Роману Васильовичу Клецу, 1997 року народження.

Як повідомляють у Рожищенській міськраді, автор петиції – Маргарита Клец, дружина загиблого Героя. Петицію зареєстрували 9 травня 2023 року.

«Роман із честю виконав обов’язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народові та Україні. Відстоюючи та захищаючи право на наше з вами безпечне життя, він віддав своє, не шкодуючи. Він пожертвував собою заради перемоги у боротьбі не лише за нашу свободу, а й свободу всієї Європи та всіх людей вільного світу.

Я пишаюся ним, його незламністю та патріотизмом, і вважаю, що Клец Роман Васильович – справжній Герой, який заслуговує на найвищу державну нагороду», – йдеться у тексті звернення.

Нагадаємо, стрілець 79-ої десантно-штурмової бригади Роман Васильович Клец загинув 18 лютого 2023 року внаслідок артобстрілу під час виконання бойового завдання в м. Мар’янка Донецької області.

Батька двох малолітніх дітей поховали 26 лютого в смт. Дубище Рожищенської громади.

Долучитися до підписання петиції можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 11 Травня 2023 11:45
Всі воїни - Герої. Але щоб отримати Героя України, мабуть, потрібно мати список певних досягнень, які вирізнять одного солдата від іншого. В даній статті не наведено жодного, лише загальні фрази.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus