USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Загиблий в ДТП пасажир «Mitsubishi» – підполковник колишньої 51 бригади

17 Квітня 2015 14:12
У лікарні помер пасажир «Міцубісі» — підполковник з військової частини з Володимир-Волинського.

Про це повідомляє «Рівне вечірнє».

Нагадаємо, аварія з п’ятьма постраждалими і одним загиблим сталася вчора пізно ввечері на Рівненщині. В результаті зіткнення двох автівок на місці пригоди загинув 34-річний водій.

Лікарям обласної клінічної лікарні не вдалося врятувати життя постраждалого пасажира «MITSUBISHI PAJERO», 39-річного підполковника Олексія Цигикала з в/ч ПП В 0259 (колишня 51 ОМБР) з міста Володимир-Волинського на Волині, – йдеться у повідомленні.

Двох пасажирок цього авто доставили у центральну міську лікарню Рівного, 18-річну рівнянку Олену госпіталізували в травматологічне відділення, а 36-річну Галину з села Олександрії — в реанімацію. Також були госпіталізовані у тяжкому стані водій та двоє пасажирів «Міцубісі», водій в ЦМЛ Рівного, а пасажири — в обласну клінічну лікарню.

Згідно з попередніми даними, легковик їхав у напрямку Рівного та вискочив на зустрічну смугу руху. А позашляховиком троє військовослужбовців в/ч ПП В 0259 прямували на Рівненський загальновійськовий полігон.

В результаті аварії машина сильно деформувались. Відтак, діставати загиблого чоловіка довелося рятувальникам за допомогою спецінструментів, - повідомляє takeinfo.net.



Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Рівненській області, в "пастці" опинився і один із пасажирів джипа. Його рятувальникам теж довелося звільняти. Після чого постраждалого передали в руки медикам.



Всі причини та обставини ДТП продовжують з’ясовувати слідчі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Квітня 2015 23:33
Жалко але ця міцуха подарина фондом новий Луцьк зажали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus