USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Загинула родина з 11 людей: розкрили нові деталі ДТП з автобусом у Болгарії

24 Листопада 2021 16:01
У салоні автобуса, який у ніч на 23 листопада потрапив у смертельну аварію на автомагістралі «Струма» в Болгарії, перебувала родина з 11 людей.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Traffic News.

Сім’я гуртом їздила на відпочинок до Стамбула, проте поверталася додому автобусом, який на виїзді з Туреччини потрапив у смертельну ДТП.

Серед загиблих також встановлена особа вчительки початкових класів з села Студеничани Північної Македонії, її донька і ще двоє мешканців з цього ж села.

Початкова школа у Скоп’є, учні якої загинули в ДТП, призупинила навчання.

Серед жертв – 27-річний Газменд Укалі і 23-річна Альбіна Белулі. Хлопець відзначав свій день народження з коханою у Туреччині.

Читати також: Назвали ймовірну причину ДТП з автобусом у Болгарії

Більшість загиблих – громадяни Північної Македонії, проте були й туристи з Сербії і Бельгії. Найменшим було по 4 роки – брати-близнюки Луан та Албан Ахметі.

Нагадаємо, у Болгарії пасажирський автобус врізався в огорожу і миттєво загорівся. У моторошній аварії загинули, за попередніми даними, 45 людей, з них 12 дітей. Автобус згорів за лічені хвилини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus