USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Загинув батько дружини: на Волині водія легковика, який врізався у тягач, оштрафували на 68 тисяч

8 Жовтня 2023 12:25
На Волині винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди оштрафували на 68 тисяч гривень. Внаслідок зіткнення з тягачем загинув батько дружини водія легковика.

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду.

Як вказано у матеріалах справи, смертельна аварія трапилася в післяобідню пору 28 червня на автодорозі М-07 в селі Старовойтове Ковельського району. Водій Volkswagen Passat Сергій М. через неуважність виїхав на праве узбіччя та зіткнувся з причепом тягача DAF. Пасажир легковика отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

Про Сергія М. відомо, що він працює старшим водолазом водолазно-рятувального відділення (смт. Шацьк) групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Волинській області. Раніше судимий не був.

Сергій М. визнав свою вину. Чоловік пригадав, що того дня до кафетерію дружини разом з тестем доставляли продукти харчування. Під час керування автомобілем сонце засліпило водію очі. В цей момент тесть попросив виключити кондиціонер та зробити музику тихіше. Тож на певний час Сергій М. відволікся, а, можливо, й придрімав. Коли відчув удар, то зрозумів, що сталася ДТП.

Тестя було госпіталізовано спочатку в Любомльську ЦРЛ, пізніше – в Луцьку міську лікарню. Вони з дружною постійно відвідували його, забезпечували лікування, а після смерті організували поховання.

Своєю чергою, дружина потерпілого розповіла, що з ним вони виховують двох спільних доньок. Жінка вказала, що протягом року поховала матір та батька, в яких була однією дитиною. Вона зауважила, що з обвинуваченим в них є повне розуміння та спільний тягар того, що відбулось. Вважає, що вони і так понесли непоправне горе і додаткове покарання буде надмірне та несправедливе для їхньої сім'ї. Тож вона просила суворо не карати водія та не позбавляти права керування транспортними засобами, оскільки він їй допомагає у її діяльності, де потрібний автомобіль. Інших водіїв в сім'ї немає.

Врахувавши усі обставини справи, суддя оштрафував винуватця смертельної ДТП на 68 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus