USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заява Гончарука про відставку була фейком, – журналіст

30 Січня 2020 08:59
Український журналіст Олексій Братущак надіслав в офіс президента офіційний запит з приводу заяви про відставку, яку нібито подав Олексій Гончарук. У Зеленського відповіли, що такої заяви прем'єр-міністра зареєстровано не було.

Про це Батрущак написав у фейсбук та опублікував фото відповіді з Офісу президента.

Відповідь Офісу президента на запит журналіста
"Заява про відставку прем'єра, яку він нібито передав Зеленському - фейк. Ніякої заяви в Офісі президента немає. Ось офіційна відповідь на мій запит. Якщо коротко: "заяву про відставку не зареєстровано". І це при тому, що прем'єр публічно заявляв: передав заяву про відставку Президенту, вона оформлена відповідно до закону і Конституції", - пише журналіст.

На думку Батрущака, "у юриста-прем'єра якесь своє уявлення про документообіг між органами влади".

"Ну там, смскою скидати документи. Або через телеграм-канали. Або в інших месенджерах. Діджіталізація. Ага. Якщо так, якщо офіційні посадові особи передають Зеленському свої заяви через смски (або як там у них це відбувається?), тоді кожну смску на телефоні президента варто вважати офіційним документом. І так само реєструвати", - з іронією запропонував автор посту.
Нагадаємо, Гончарук нібито написав заяву про відставку 17 січня після скандалу із плівками. Зеленський зустрівся з Гончаруком з цього приводу, але залишив прем'єра на його посаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ага Показати IP 30 Січня 2020 09:11
Заява для 73 .а останні в неі не вірили і для них це не новина.
лучанин Показати IP 30 Січня 2020 11:20
чим швидше пыде тим краще для краъни
Кен Показати IP 30 Січня 2020 11:44
Я скажу так. Прем‘єр таку заяву має подавати до ВРУ, якщож така заява подається до неналежного органу в даному випадку Президенту то така заява повинна бути відправлена ЗА НАЛЕЖНІСТЮ тобто Президентом до ВРУ, це елементарні вимоги Законодавства. Але усе це ,що мною описано, МОЖЛИВЕ лише коли така заява подана ОФІЦІЙНО тобто ЗАРЕЄСТРОВАНА У КАНЦЕЛЯРІЇ ОФІСУ ПРЕЗИДЕНТА. Таким чином скоріш за все навіть , якщо така заява і була то вона була подана неофіційно самому Президенту.
555 Показати IP 30 Січня 2020 13:46
Заява про звільненння це просто профанація. Не збирався він звільнятись і знав, що його не звільнять.Біда в тому, що економікою країни керує той, хто в цьому нічого не розуміє. Це те саме, що за кермо посадити людину, що не вміє їздити та ще й закрити їй очі і сказати їдь. Що далі, думаю всі розуміють
@ до 555 Показати IP 30 Січня 2020 17:55
. !!! на привеликий жаль це далеко не так
777 до 555 Показати IP 31 Січня 2020 14:01
А чому тільки прем'єр міністр! Подивіться на керівників правоохороних органів та сам кібмін... Як кажуть "Мавпа з гранатою"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus