USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заявили про закриття усіх кримінальних справ проти Злочевського

12 Січня 2017 14:29
Група компаній Burisma заявляє, що в Україні закрили всі кримінальні справи проти компанії і її президента екс-міністра екології Миколи Злочевського.

Про це з посиланням на прес-службу Burisma повідомляє БізнесЦензор.

"Міжнародна енергетична група Burisma з активами в Україні повідомляє про закриття всіх процесуальних і судових дій в Україні щодо президента групи Миколи Злочевського та операційних компаній, що входять в Burisma Group", - заявляє компанія.

Такожо повідомляють, що це стало результатом багатомісячної роботи команд Генеральної прокуратури України та Burisma Group.

"Щоб зняти всі проблемні питання навколо діяльності компанії і продовжувати забезпечувати Україну природним газом, грунтуючись на принципах відкритості та прозорості, компанія пішла на безпрецедентні кроки в бізнес співтоваристві України", - заявляє компанія.

"Burisma Group стала першою компанією в Україні, яка надала гарантії того, що якщо в процесі слідства будуть виявлені порушення, компанія гарантує виплату всіх необхідних платежів", - йдеться в повідомленні.

Burisma нагадує, що раніше суд зобов'язав прокуратуру закрити справу проти Злочевського і зняти його з розшуку.

Сам Злочевський заявив, що "завершення всіх процесуальних дій навколо Burisma Group дозволить більш інтенсивно нарощувати виробництво".

Злочевський є власником компанії Burisma Holdings, яка заснована в 2002 році. Burisma Holdings володіє 20 ліцензіями на видобуток вуглеводнів в Україні.

Як повідомляв БізнесЦензор, Генпрокуратура оголосила в розшук Злочевського 16 січня 2015 року.

7 липня 2016 року Генеральна прокуратура почала операцію з виявлення нової "газової схеми", до якої причетний Злочевський.

Колишній міністр екології та природних ресурсів, заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Злочевський підозрювався в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 КК України (незаконне збагачення в особливо великому розмірі).

За даними журналістки ТСН Ольги Василевської, Злочевський зустрічався 25 грудня 2016 року в Відні з нардепом "Блоку Петра Порошенка" і найближчим соратником президента України Ігорем Кононенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus