USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Західінкомбанк» поскаржився суду на виконавчу службу у Києві

14 Травня 2013 17:07
Приватне акціонерне товариство «Західінкомбанк» звернувся до Господарського суду Волинської області
зі скаргою на дії відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції.

Про це інформує «Під прицілом».

Представник ПАТ «Західнкомбанк» звернувся до суду зі скаргою, у якій вимагає визнати незаконними дії відділу виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції, що у Києві.

За словами позивача, на відповідача поклали обов’язки, за якими той повинен був дослідити майно ПП «Ком-Інвестбуд», який заборгував банку понад 28 тисяч гривень.

Тож ПАТ «Західінкомбанк» заявив, що відповідач повинен був звернутися до відповідних органів із виявлення майна, чого не зробили. Відтак і заборговані кошти не повернули. Сьогодні представник відповідача до зали суду не з’явився.

Суд вирішив відкласти слухання справи, адже позивач у своїй скарзі не посилається на якісь конкретні норми, тому суд вирішив надати змогу ПАТ «Західінкомбанк» навести чіткі докази.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 15 Травня 2013 09:34
Ще той Зас*абанк є?
333 Показати IP 24 Травня 2013 11:12
Західінкомбанк" це бандитський ОБЩАК.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus