USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Захищаючи Україну, загинув волинський військовий Олександр Лучко

24 Липня 2023 17:09
Страшна звістка знову сколихнула Боратинську громаду. Лави небесного легіону поповнив ще один захисник – Лучко Олександр Анатолійович, який проживав у селі Лаврів.

Про трагічну звістку повідомили в громаді.

Волинянин загинув 4 липня під час виконання бойового завдання. Життя Героя обірвалося на 48-му році.

Олександр був членом добровольчого формування територіальної громади Боратинської сільської ради, він з перших днів війни брав участь в охороні порядку в селі Лаврів.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого воїна, поділяємо біль непоправної втрати. Нехай добрий, світлий спомин про мужнього Захисника залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив та шанував!» – висловлюють співчуття у громаді.

Прощатимуться із полеглим захисником у четвер, 27 липня.

О 10:00 кортеж з тілом воїна вирушить з моргу. О 10:30 кортеж зустрічатимуть у Лаврові, він рухатиметься вулицями Луцька та Шкільна. О 11:00 відбудеться прощання біля домівки Олександра та піша хода до Свято-Покровської церкви, де відбудеться панахида.

Жителів громади закликають вшанувати пам’ять загиблого та гідно провести його в останню путь.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus