USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Захисники собак прагнуть звітуватися перед лучанами

31 Серпня 2009 13:27
До заступника Луцького міського голови Миколи Іванюка на особистий прийом звернулися п’ять лучанок, котрі представляють Волинське товариство захисту тварин і є його волонтерами. Вони прагли ініціювати обговорення роботи свої організації та ситуації із відстрілом і стерилізацією собак в обласному центрі Волині, – інформує 31 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Вони нарікали на те, що їм доводиться за власний кошт виїжджати на ймовірне місце нападу собаки на людей. Проте, захисники тварин зауважують, що часто такі виклики є хибними. Також мешканці обласного центру викликають їх, не розібравшись у всіх тонкощах ситуації. Наприклад, дитина годувала собаку, а перехожій здалося, що тварина нападає на дівчинку. Волонтери, котрі приїхали на місце виклику, укусу не зафіксували.
 
Представники Волинського товариства захисту тварин розповіли, що за певний волонтером закріплена певна території і таким чином, усі могли відзвітувати про свою роботу. На жаль, вони не завжди встигають оперативно прибути на місце виклику, адже є вони є громадською організацією, а тому потребують транспортного забезпечення. Наразі захисники собак співпрацюють із КП «Спецкомунтранс», котре час від час виділяє їм автомобіль.
 
Також волонтери Волинського товариства захисту тварин займаються тим, що стерилізують собак, а така процедура для однієї собаки вартує 70 гривень. Захисники чотириногих друзів додали, що могли б надати інформацію про списки стерилізованих тварин та про собак, котрі уже знайшли дім.
 
Лучани просять, аби ті, хто викликає їх на місце нападу собаки на людину, залишали свій контактний телефон, ім’я й прізвище, аби потім можна було відслідкувати хибні виклики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Серпня 2009 15:08
Нема бабам що робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus