USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Закрили польський пункт пропуску на кордоні з Україною: шукають вибухівку

12 Січня 2015 12:10
Призупинив роботу міжнародний пункт пропуску «Рава-Руська» на львівській ділянці кордону з РП. Причиною стало повідомлення телефонних терористів про замінування польського пункту пропуску «Гребенне», що межує з українським.

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Телефонні терористи добралися і до польських стратегічних об'єктів. Вони «замінували» міжнародний пункт пропуску «Гребенне», який межує з Львівщиною (КПП «Рава-Руська»). На місце події виїхали вибухотехніки, поліція та інші відповідні служби сусідньої держави. Усіх подорожуючих та працівників КПП евакуювали», - зазначило джерело з Рава-Руської митної служби.

З його слів, призупинила рух та оформлення транспорту й українська сторона. Усі транспортні засоби перенаправляються на інші пункти пропуску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВН Показати IP 12 Січня 2015 13:03
Поясніть рекламодавцям, що хлібА, а не хлібУ!!!
Титушко Показати IP 12 Січня 2015 14:12
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus