USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Залізна ластівка» неймовірних The Hardkiss прилетіла до Луцька. Фоторепортаж

14 Березня 2019 08:29
Неймовірний голос вокалістки Юлії Саніної в поєднанні з важкими гітарними ритмами не могли дозволити лучанам всидіти на місці – вони танцювали та підспівували так, що ледь не зірвали свої голоси – The Hardkiss привіз до Луцька свою нову платівку «Залізна ластівка», основну частину якої складають україномовні сингли.

Відривний концерт відомої української команди відбувся 13 березня у розважальному центрі «Промінь».

«Soldout», - такі слова могли прочитати лучани на сайті, де продавали квитки на концерт The Hardkiss. Забігаючи наперед, скажемо, що ті фанати гурту, які не встигли купити омріяні перепустки на концерт, ще довго кусатимуть лікті, адже вони втратили нагоду побувати на шоу справді світового рівня. Звук, світло, віддача музикантів – усе було на найвищому рівні, до того ж Юлія Саніна неодноразово змінювали свої образи, щоразу дивуючи луцьку публіку.

«Дуже приємно сьогодні бути у вас в гостях, хоча незвично бути у такому місці. Ми будемо старатися, а ви нам аплодуйте, посміхайтеся та співайте разом з нами», - звернулася до лучан Юлія Саніна.
А розпочався концерт з треку «Антарктида», також музиканти зіграли «Астронавт» з нового альбому та вже відомі сингли з попередніх платівок: «Tony, talk!», «Make-up» та «Shadow of time».
Чи не найбільше лучани відривалися під запальну «Make-up», однак Юлія Саніна зауважила, що окрім вже відомих пісень, до Луцька гурт привіз новий альбом «Залізна ластівка».
«Хто вже чув?», - запитала солістка, і публіка одразу ж відповіла оплесками.

«Це наш третій студійний альбом і він зовсім інший. Ви знаєте, ми трохи виросли. Ми любимо пісню «Make-up», але ми вже і з неї трохи виросли, і написали пісень, які дуже любимо. Я розумію, що нові пісні трохи важко слухати, в них потрібно закохуватися, але ми сьогодні спробуємо показати, як ми їх бачимо, як їх сприймаємо. Наступна пісня про те, що буває так, що люди губляться і потрібно знайти своє кохання, повернути його. Ця пісня – крик душі. Це пісня «Де ти є», - презентувала співачка блок пісень з «Залізної ластівки».
І хоч платівка команди вийшла відносно нещодавно, але чимало пісень з неї вже стали відомими, зокрема україномовні, що й свідчить флешмоб фанатів, які підняли над собою зображення з планет. «Мої планетки», - з вдячністю звернулася до фанатів фронтвумен гурту відзначивши, що їй дуже приємно, коли роблять такі флешмоби.
«Ця пісня дуже ніжна і чуттєва, але про серйозні речі. Іноді в житті трапляється, що ти кохаєш, але невзаємно, і тоді потрібно взяти ці останні сили, аби один єдиний раз в житті сказати: «Я відпускаю тебе, лети», - такими словами Юлія Саніна презентувала ніжний трек «Серце».

Ліричні треки змінили відривні, особливо лучани відривалися під «Кораблі», «Коханці» та англомовну «Free me».
Лише балада «Журавлі» дещо заспокоїла зал, який хором підспівував гурту. Однак це відбувалося недовго, адже далі зазвучали «Rain», «Hurricane» та «Does it feel».
На трек «Мелодія» Юлія Саніна попросила лучан увімкнути ліхтарики, і ті одразу ж відгукнулися, слухаючи спів «Годинник не ходить. Навіщо, коли ти і я. Не в часі, не в русі. Ми позапланетне життя». «Мелодія» стала останньою піснею трек-листа, однак луцька публіка була не згодна з цим і почала кликати музикантів на біс.
«Приємно повертатись до ваших очей», - звернулася Юлія Саніна, подарувавши для лучан ще чотири треки: «Прірва», «Forevermore», «00:00» та пісню, з якою гурт виступав у Національному відборі на Євробачення – «Helpless».

Лучани ж, своєю чергою, залишилися задоволеними концертом, отримавши масу емоцій та ледь не позривавши голоси.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus