USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Страйк у Франції: залізничники, диспетчери авіакомпаній та вчителі не вийшли на роботу

23 Березня 2018 11:28
Залізничники, диспетчери авіакомпаній та вчителі не вийшли на роботу у Франції, протестуючи проти реформ французького президента Еммануеля Макрона.

Про це інформує канал 24 з посиланням на Reuters.

Люди протестують проти нового кодексу праці. Це перша акція протесту проти реформ Макрона, що об’єднала працівників як громадського сектору так і залізничного персоналу. Сьогодні ж до страйкарів мають намір долучитися працівники Air France.

Очікується, що страйк призведе до скасування 60 відсотків швидкісних поїздів, 75 відсотків міжміських поїздів і близько 30 відсотків рейсів у паризьких аеропортах на протязі дня.

Профспілки оголосили, що страйки триватимуть до 28 червня і проходитимуть по два дні через кожні п'ять. Це триватиме доти, доки уряд не відмовиться від скорочень, які мають негативний вплив на добробут і забезпечення працівників, обіцяють у профспілках.

Згідно з даними профспілок, до страйку приєдналися також вчителі деяких початкових шкіл, робочі газової сфери та електроенергетики. Повідомляється, що виробництво електроенергії скоротилося до понад 3 гігават.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus