USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Залізничний вокзал у Володимирі реконструюють до Дня Незалежності

13 Серпня 2008 11:51
Проведення робіт із реконструкції залізничного вокзалу перебувають на завершальному етапі, – інформує 13 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Оновлення вокзалу проводиться спеціально для створення комфортних умов для жителів та гостей міста. За словами першого заступника Володимир-Волинського міського голови Миколи Веремчука, реконструкція розпочалася близько півтора місяця тому, хоч розмови про її необхідність тривали понад шість років.
 
Основним виконавцем робіт є Укрзалізниця та Міністерство транспорту України. За словами пана Веремчука, щоб якнайшвидше впоратися із поставленими завданнями, інколи на будівництві трудилися понад 200 чоловік одночасно.
 
Наразі повністю реконструйовано перон, приміщення залізничного вокзалу та колії, що дасть змогу покращити під’їзд потягів, які прямуватимуть через місто, та збільшить комфортне очікування їх приїзду.
 
Довідково:
 
Через Володимир-Волинський проходить залізнична лінія державного значення. Залізничний вокзал у місті є пам’яткою архітектури ХХ століття місцевого значення. Він побудований у 1908 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus