USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Залужний уникнув пастки у Бахмуті, яку готували окупанти, – The Economist

8 Березня 2023 17:15
Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний зміг уникнути пастки російських агресорів у Бахмуті та зберіг резерви для майбутнього наступу.

Про це пише видання The Economist із посиланням на свої джерела, передає ТСН.

У повідомленні вказується, що наступ росіян, який вони розпочали на початку січня, мав на меті змусити керівництво ЗСУ «палити» резерви, що значно ускладнило б завдання проведення майбутнього контрнаступу.

Джерела видання повідомляють, що російські загарбники понесли набагато більші втрати, ніж українська сторона. В матеріалі вказується, що Залужний зміг уникнути пастки, яку готувало російське керівництво.

Замість того, щоб кидати резерви на оборону міста, генерал відправив їх за кордон, щоб вони навчались та опановували закордонну техніку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Березня 2023 17:50
однак генерал Сирський, як кажуть знаючі люди , "виправив" ситуацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus