USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Замінування» луцької податкової – жарт

4 Листопада 2014 17:53
Повідомлення про замінування державної фіскальної служби у Луцьку не підтвердилося. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Після того, як у чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про замінування будівлі, на місце події миттєво прибули слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС, експерти-вибухотехніки, керівництво обласного управління міліції, лікарі та рятувальники.

«Правоохоронці насамперед евакуювали працівників та відвідувачів установи, оточили територію, аби таким чином убезпечити громадян, та провели огляд приміщення», – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

З його слів, у результаті огляду експерти не виявили предметів, які б становили небезпеку життю та здоров’ю громадян, тож роботу установи відновили. Нині проводимо заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування.



Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Жартівнику загрожує до шести років позбавлення волі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
настя Показати IP 4 Листопада 2014 18:07
нічого собі жарти
Таня Показати IP 4 Листопада 2014 19:42
Просто комусь треба було подивить важливі документи. От і зробили, типу замінування. А потім сказали - та хтось пожартував. Якщо пожартував - то хай скажуть хто, як це роблять в Європі.
777 Показати IP 4 Листопада 2014 22:07
А жаль, с **а!
5 колона Показати IP 4 Листопада 2014 23:20
Хєрня, львівську податкову другий раз мінують, цей раз одночасно з Луцьком. Працівникам лафа. То тільки бізнес, думає, що там медом, а взагалі в тій шкурі бути хрєновєнько: ні зарплати, ні прав, ні впевненості у майбутньому, одним словом екстрім

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus