USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Замість аргументів – ніж: судили волинянку, яка ледве не вбила чоловіка

25 Червня 2023 23:02
Волинянка, яка у нетверезому стані ледве не вбила чоловіка, могла провести п’ять років у в’язниці. Проте Камінь-Каширський районний суд замінив покарання на іспитовий строк.

24 березня цього року п’яна жителька Камінь-Каширського Альона П. у власному помешканні під час суперечки встромила ніж у живіт чоловіка. Цим вона завдала йому проникаюче поранення живота з розривом селезінки, сальника, брижі тонкої кишки.

Згодом між прокурором та обвинуваченою була укладена угода. Жінка цілковито визнала свою вину.

Постраждалий у судовому засіданні не заперечив проти затвердження угоди і встановлення обвинуваченій мінімального іспитового строку.

Врахувавши, що жінка вперше притягується до кримінальної відповідальності, щиро розкаялася та сприяла у розкритті злочину, суд призначив обвинуваченій п’ять років позбавлення волі. Проте замінив покарання на рік іспитового строку.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus