USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Замість крадіїв лісу судять волинського правоохоронця

26 Липня 2018 14:45
Співробітника Луцького райвідділку поліції Юрія Турковця судять за хабар, який йому нібито дав його інформатор Анатолій Стельмах.

Про це йдеться у сюжеті ТРК АВЕРС.

Наразі відбулося чергове судове засідання, на якому оприлюднили телефонні розмови, де Турковець домовляється з колегами посадити свого інформатора Анатолія Стельмаха за грати, щоб розв’язати йому язика.

Юрія Турковця та Анатолія Стельмаха між собою пов’язують деякі справи. Юрій Турковець на суді стверджує, що Анатолій Стельмах – його інформатор, він постачав нелегальний дуб на пилорами Волині. Співробітник поліції хотів вивідати замовників, тому й і мав з ним справу. Але завершилося все не грандіозним розкриттям тіньової схеми нелегальної торгівлі деревиною, а хабарем.

Стельмах нібито дав співробітнику поліції гроші за те, щоб той закрив кримінальне провадження. Натомість колеги правоохоронця стверджують, було усе не так. Юрій Турковець хотів не відмазати цього чоловіка, а навпаки – посадити.

Усе це крутиться навколо однієї справи по незаконній вирубці лісу.

Начальник підрозділу по торгівлі людьми ГУ НП Волині Олександр Мельничук стверджує:

«Було зареєстроване таке провадження. Дане питання постійно трималося на контролі як і обласної, так і районної прокуратури».

Щодо подальшої долі справи по вирубці лісу, Олександр Мельничук нічого більше не повідомляє. Припускає, що можливо вона навіть і закрита.

На цьому судовому засіданні переслухали телефонні розмови, під час яких правоохоронці обговорюють, що їм робити з Анатолієм Стельмахом, який нібито і давав хабаря Юрію Турковцю. У записах Юрій Турковець і справді пропонує колегам посадити Стельмаха за грати, і вже тоді вивідувати у нього інформацію по дереву.

Ось тільки на лаві підсудних опинився сам поліцейський.

У розмові зі журналістами правоохоронець переконує, що його підставили і натякає, що у справі по дереву замішані непрості люди. Мовляв, він всунув голову туди, куди не просили, і зачепив не тих, кого потрібно. ­Чи брав він хабар, чи ні – розбереться суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus