USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замість сільської школи на Волині облаштують реабілітаційний центр?

14 Березня 2014 12:35
Загальноосвітня школа на Волині на стадії руйнування, тоді як діти їздять здобувати знання до шкіл у сусідніх населених пунктах.

Про це повідомила у власному запиті до заступника голови облради під час другого пленарного засідання 24 позачергової сесії обласної ради сьогодні, 14 березня, депутат облради Валентина Блінова.

Так, зі слів депутата, за допомогою до народних обранців звернулися мешканці села Грабове, що у Старовижівському районі. У зв’язку із фактичною ліквідацію сільської школи, приміщення, де раніше навчалися учні, не використовують. Через це воно почало руйнуватися.

«Це – типова школа, де є навіть спортзал. Прошу вирішити питання раціонального використання приміщення школи у селі Грабове», - озвучила власний запит Валентина Блінова.

Також, як альтернативу, вона запропонувала влаштувати у будівлі реабілітаційний центр.

Таку ініціативу підтримало 55 обранців громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus