USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Замість екзаменів на луцьких випускників чекають супер-контрольні

9 Лютого 2010 09:45
У цьогорічних випускників шкіл не буде традиційний екзаменів – державної підсумкової атестації. Її замінять трьома супер-контрольними.
Під час оперативної наради в Луцькраді начальник міського управління освіти Сергій Калуш розповів, що протягом 11-18 травня 11-класники напишуть контрольні роботи із української мови, математики чи історії. А також із предмету за вибором учня чи профілем школи.
Результати цих іспитів занесуть до атестату. «Останній дзвоник» у всіх міських школах відбудеться 27 травня. Наступного дня, 28 травня, випускники вже з атестатами святкуватимуть закінчення школи на випускних вечорах.
Щодо зовнішнього незалежного оцінювання, то в Луцьку нині завершена реєстрація на пробне тестування. Воно відбудеться 13 та 20 березня. Попередньо в січні для викладачів міста, батьків та школярів міське управління освіти і науки зорганізувало громадські слухання про проблеми ЗНО. Кажуть, їх відвідало близько 500 лучан.
Запис на незалежне оцінювання триває в обласному центрі в двох пунктах реєстрації. Першого лютого на ЗНО подали заявки 400 із 1 700 луцьких випускників. Реємтрація триватиме до 31 березня.
За словами Сергія Калуша, запис на ЗНО є добровільним. Вибір предметів цьогоріч обмежений кількісно. Випускник може скласти іспити лише із 5 предметів, котрі потрібні для вступу у вищий навчальний заклад.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus