USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Замість Завокзального ринку повстане торгово-розважальний центр? ВІДЕО

24 Жовтня 2008 13:26
У Луцьку 23 жовтня відбулися збори підприємців Завокзального ринку, на яких вони висловилися проти будівництва торгово-розважального центру на місці їхніх контейнерів та магазинів. Також підприємці вимагали від міської ради продовження договорів оренди із облспоживспілкою, яка представляє інтереси торговців ринку, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як заявив голова правління Волинської облспоживспілки Володимир Горгут, термін оренди закінчився ще наприкінці вересня і споживспілка давно подала документи на продовження договорів, однак досі міська рада жодного рішення не прийняла.
 
Натомість із засобів масової інформації підприємцям стало відомо про можливу реконструкцію ринку і побудову тут чотириповерхового торгово-розважального центру із підземним паркінгом, що й викликало обурення підприємців ринку. За словами працівників Завокзального ринку, під зверненням до міської влади підписалося понад 1300 підприємців, які просять не проводити такої реконструкції.
 
Тим часом Луцький міський голова Богдан Шиба, підтвердив, що на розгляд  містобудівної ради надійшло три проекти реконструкції Завокзального ринку. Однак рішення містобудівної ради ще не є рішенням міської, – наголосив пан Шиба.
 
Очільник Луцька також повідомив що договори оренди із облспоживспілкою, можливо, і продовжать, однак про це стане відомо протягом кількох наступних тижнів.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Флеш Показати IP 24 Жовтня 2008 13:50
Черговий "бізнес проект" нашого мера, як ото на Ковельській - кілька мільйонів нам-кілька мільйонів вам.
антидот Показати IP 24 Жовтня 2008 15:29
При чому тут бізнес-проект? Ще нічого конкретного ж не вирішено. І не буде вирішено без обговорення, конкурсу і рішення ради.
дот Показати IP 24 Жовтня 2008 16:14
а причому тут Токарський і Джулінський? не знаєте? отож бо й воно
Ирочка Показати IP 24 Жовтня 2008 21:55
Сколько можно смотреть на тот грязнющий базарище- я ЗА реконструкцию, все должно быть чисто и красиво- и мне все равно, как потребителю, кто строит и кто владелец. А предприниматели в чуланах из куска железа должны были давно понимать, что так всю жизнь продолжаться не может- мы не село забитое с базарами, а красивый цветущий город, Европа рядом- у нас гостей иностранных в последнее время много бывает, и мне стыдно за хамство и алкоголизм наших торгашей на базаре. Даешь торгово-развлекательные центры!!!такие, как, например, в Праге- Palladium, есть чему у чехов поучиться! Власти, хоть что-нибудь для жителей сделайте хорошее, чтобы вас не хаяли по черному- оставьте после себя только хороший след в истории Луцка!!!
zazas Показати IP 25 Жовтня 2008 00:06
Ринок треба залишати, піприємці попвнюють міський бюджет, дають людям роботу
Олексій ДУДИЧ Показати IP 25 Жовтня 2008 14:15
Найбільше про цю проблему знає колишній бувший міський голова і колишній начальник управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення Луцького міськвиконкому. Вони це замутили кілька років тому, але де вони тепер?
Шибофан-Дудичу Показати IP 25 Жовтня 2008 16:30
...і Кропиву не забудьте!
Анонім Показати IP 26 Жовтня 2008 01:07
А чого тормозить звук?
свідомий громадянин Показати IP 27 Жовтня 2008 07:50
Розігнати потрібно те брудне збіговисько, на 100% підтримую "Ирочка". Бюджет говорите наповнюють? Та який на [вирізано - цензура] бюджет буде наповнюватись коли ті бариги податків взагалі не платять а єдиний податок в 100 грн з підприємця це сміх над іншими чесними платниками податків, які з заробітної плати в державну казну біля 50% віддають.Розігнати [вирізано - цензура], а хто не згідний - пристрелити.
Шифобану Показати IP 27 Жовтня 2008 17:38
до чого тут кропива? Пере минулими мерськими виборами бувший мер особисто виступав на зборах підприємців на варшавці і пропонував нову форму договорів... вже тобі люди підозрювали, що за кілька літ їх з базару повикидають, але ж більшість підписались...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus