USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Облспоживспілка VS підприємці Завокзального ринку. Розбирається прокуратура

5 Березня 2014 12:56
Діям керівництва Волинської обласної спілки споживчих товариств буде надано належну правову оцінку. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.
Слідче управління УМВС України у Волинській області за процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури Волині здійснює досудове розслідування кримінального провадження про протидію законній господарській діяльності та заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем службовими особами Волинської обласної спілки споживчих товариств (частина 1 статті 206, частина 4 статті 191 Кримінального кодексу України)

Нагадаємо, до правоохоронних органів звернулися підприємці, які здійснюють торгівельну діяльність на Завокзальному ринку міста Луцька, із заявою про те, що керівництво Волинської облспоживспілки протидіє їх законній господарській діяльності, примушуючи зменшувати площу торгових павільйонів та сплачувати в касу кошти у вигляді безповоротної фінансової допомоги, які нібито необхідні для накриття торгівельних рядів.

Наразі у провадженні допитано в якості свідків майже 50 підприємців.

На підставі ухвал слідчого судді Луцького міськрайонного суду проведено ряд обшуків в приміщеннях Волинської обласної спілки споживчих товариств та у приватних підприємців, в ході яких вилучено документацію, що стосується проведення робіт з реконструкції торгівельних рядів, у зв’язку з чим слідчим призначено будівельно-технічну експертизу, тому остаточне процесуальне рішення буде прийняте на основі висновку Волинського відділення Львівського інституту судових експертиз.

Крім цього, з приводу допущеної тяганини при проведенні розслідування незаконних дій службових осіб облспоживспілки прокуратура області підготувала подання про притягнення винних працівників міліції до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Березня 2014 12:59
рекетирів у особі посадових осіб ОСС і завокзального ринку давно пора притягнути до відповідальності, а мєнтів, які їх кришують - тим більше
підприємець Показати IP 5 Березня 2014 15:26
землю заберуть і збудують торговий центр
землю до підприємець Показати IP 5 Березня 2014 16:03
вже забрав горгут і здає по 60 грн.кв.м асфальт.послуга-підмітання. при цьому бере ще лєвими під різними поводами .і замість довготермінового договору аренди обіцяного в письмовій формі (юридично закріпленними за підприємцями правами) хоче втулити якусь бумажку на 5 років де за підприємцем закріплений лише порядковий номер.а металоконструкцію можна переносити та вкоротчувати за бажанням екс голови ківерцівського райкома комсомола як хоч.тобто завтра буде 160 грн.за підмітання кв.м асфальта і всі хїто не згоден-вільні.прециденти по ціні та стилю вже є і вцій області.юридично грамотний та довготривалий договір кожного підприємця чи з містом чи з осс -єдиний цивілізований вихід.осс три роки добивається тільки продовження назавжди власності на 2 тис.рабів.хто не хоче 2 тис. рабів які себе самі кормлять а йому лише ложать гроші?рівненський суд та прокуратура луцька того року-вот і всі витрати..що там голяр знов лепече про захват землі олігархами?вона вже захвачена...основне підприємцю це довготерміновий цивілізований договір.калинівський ринок-оборот в рази більший за наш,благоустрій також (за менші гроші з них) плата за послуги 40 грн.кв.м. власник чернівецька міськрада.
стид і срам Показати IP 2 Квітня 2016 16:14
як двіжував горгон так і рулить далі під кришею сраманюка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus