USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Замороження» мінімалки вдарить по бюджетниках, – Карпук

31 Жовтня 2008 16:25
«Заморожуючи» мінімальну заробітну плату, ми спровокуємо нову хвилю відтоку кадрів із бюджетної сфери», – вважає нардеп-нашоукраїнець Володимир Карпук. Про це 31 жовтня інформують «Волинські Новини».
«Відтермінування збільшення мінімальної зарплати до прожиткового мінімуму найбільше вдарить по бюджетниках – медиках, освітянах та педагогах. Тобто, по тих, хто несе найбільший соціальний тягар і виконує дуже важливу для держави функцію», – заявив депутат-«нашоукраїнець» Володимир Карпук.
За повідомленням прес-служби ВОО НСНУ, Володимир Карпук вважає, що якщо ця норма не буде скасована, почнеться новий виток відтоку кадрів із бюджетної сфери. Саме тому нашоукраїнці наполягають, аби цей пункт із антикризового законопроекту було виключено.
 
«Прожитковий мінімум – це той базис, від якого починають обраховувати усі соціальні виплати, – нагадав Карпук. – Тому, якщо на два найближчі роки залишити його на сьогоднішньому рівні – то і пенсійні виплати, і соціальна державна допомога за нинішньої інфляції перетворяться в ніщо».
 «Звісно, банківську систему треба рятувати, як і агропромисловий сектор, і металургійну промисловість, але – не за рахунок найменш незахищених громадян», – переконаний депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Листопада 2008 15:47
Да пошел он той карпук- сраку вечно лижет всем нунсам всяким, сам свалил из медицины,алкоголик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus