USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Замовлення Тиводара на підставі «липової» справи. Документи

8 Серпня 2017 14:12
Безпідставні обшуки та затримання голови постійної поліцейської комісії Волині й керівника ГО «Варта порядку» Олександра Тиводара відбулися на підставі «липової» кримінальної справи, яку відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області.

Зауважимо, що Олександра Тиводара затримали правоохоронці на проспекті Перемоги, поблизу 5-ої школи, у Луцьку 8-го серпня. За дивним збігом обставин на місці затримання Тиводара знаходилися громадські активісти і журналісти видань ВолиньPost і Волинь24, які, як відомо, є рупорами «Континіуму». Також правоохоронці увірвалися в офіс громадського формування «Варта порядку» й до приватного будинку Олександра Тиводара.

Силовики поводили себе агресивно та зневажливо: коли вони постукали в двері будинку Олександра Тиводара, його дружина попросила зачекати 5 хвилин, мовляв, вже під’їжджає адвокат, однак люди в масках вибили ворота у двір.

Ухвалу з дозволом на обшуки оголосив слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 359 КК України (незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації).
Фактично, людину, яка охороняє в Луцьку порядок, хочуть дискредитувати.

В ухвалі вказано, буцімто, за попередньою змовою Олександр Тиводар та група, використовуючи незаконні технічні засоби, стежила за людьми для збору на них компромату.

Відзначимо, що кримінальну справу відкрили саме в Ужгороді, а не на Волині. Вочевидь, замовникам цієї політичної розправи не вистачило сил змусити місцевих правоохоронців відкрити липову кримінальну справу.

Нагадаємо, що Олександр Тиводар – один з перших, хто у 2014-му році вийшов на вулиці міста, аби підтримувати правопорядок, коли поліція в Луцьку не функціонувала.

Він, як керівник громадського формування Варта порядку у той час не дав кримінальній ситуації загостритися. Окрім цього, Олександр Тиводар входить до складу виконавчого комітету Луцької міської ради, куди включають лише людей, яким довіряють і, які дбають про розвиток міста. Також Олександр Тиводар має повагу і серед військових. Він є заступником голови Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану та неодноразово допомагав воїнам АТО.

Своїми діями влада вкотре показує, що тих, хто власними справами заслужив авторитет у суспільстві, вона не цінує, а навпаки, виконуючи вказівки згори, намагається зробити усе, аби зламати людей та мати можливість безкарно робити все те, що їй заманеться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus