USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чому СБУ в Луцьку затримала голову поліцейської комісії? Опитування

9 Серпня 2017 07:41
Лучани коментують затримання й висувають різні версії, за чиєю вказівкою і для чого, власне, СБУ здійснило показове затримання члена виконкому, голову постійної поліцейської комісії та керівника ГФ «Варта порядку» Олександра Тиводара. Тоді ж, 8 серпня вдень, з обшуками у приміщення «Варти порядку» на вулиці Винниченка вдерлися озброєні співробітники СБУ.

Водночас у будинок Олександра Тиводара, зламавши ворота, також увірвалися озброєні працівники СБУ.

Відомо, що Олександр Тиводар – «укропівець», людина з активною громадською і політичною позицією, яка не всім до вподоби. Цілком можливо, що всі ці дії спрямовані на дискредитацію та залякування члена міськвиконкому та керівника «Варти порядку», котрий захищає лучан.

Окрім того, «заламування» посеред вулиці та виламування воріт у будинку – чудова нагода провладних сил продемонструвати, що буде з опозиціонерами та всіма незгідними з політикою «правлячої» партії президента та, власне, представників "Континіуму".

Хоча, можливо, це просто непорозуміння…Як вважаєте?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Иван Показати IP 9 Серпня 2017 10:43
Просто началась чистка-зачистка. что-то ничего не поменялось в лучшую сторону.
123 Показати IP 9 Серпня 2017 16:15
"Варті порядку" пора робити ліцензію детективів. Скільки можна бути "Дружинніками" :) :) :)
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 10 Серпня 2017 00:55
Пеця Липецкий скаже всим в луцьку хто в ций хати господар! Пеця поставить раком и на колина пив Волини якщо не буду ть пидтримувати првлаячий Мойши Гройсмана режим!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus