USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

«Занурююсь»: Ілон Маск став власником Twitter. Відео

27 Жовтня 2022 06:40
Американський мільярдер і засновник компанії SpaceX Ілон Маск змінив статус у Twitter на Chief Twit, а також опублікував відео, де він нібито переїздить до офісу компанії.

Відео-підтвердження він опублікував у себе на сторінці, передає ТСН.

«Входжу до штаб-квартири Twitter – занурюємося!» – написав Маск.

Раніше мільярдер відзначив перевагу Twitter. За його словами, ця соціальна мережа розширює можливості громадянської журналістики.

«Люди можуть поширювати новини без упередженості», – додав Маск.

Як пише WP, ці дії Маска сигналізують про те, що угода про купівлю Twitter на суму 44 млрд доларів буде завершена цього тижня. Цю інформацією підтвердили журналістам люди, близькі до Маска, які говорили на умовах анонімності.

У Twitter підтвердили, що мільярдер-винахідник дійсно має відвідати офіс компанії у Сан-Франциско цього тижня, але відмовилися від подальших коментарів.

Напередодні винахідник та засновник компанії SpaceX Ілон Маск зробив скандальну заяву щодо мирних переговорів між Україною та Росією.

Він закликав провести «повторне голосування» на незаконно захоплених РФ територіях України. Тоді ж мільярдер заявив, що Росія проводить часткову мобілізацію, тому «перемога України в тотальній війні малоймовірна».

Читати ще: «Росія активно намагається вбити Starlink»: Маск виправдався за відмову фінансувати системи в Україні

Ба більше, Маск зазначив, що «у східних регіонах більшість населення надає перевагу Росії». Маск запустив у своєму Twitter голосування щодо псевдореферендумів на окупованих територіях і питання Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus