USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Запал перемоги та погляд у майбутнє: луцькі випускники отримали золоті та срібні медалі

24 Червня 2018 16:47
Робити успішними Луцьк та Україну та не мати потреби згодом виїздити на роботу за кордон зичили найталановитішим та найуспішнішим луцьким випускникам шкіл, відзначеним золотими та срібними медалями.

Вручення медалей випускникам луцьких шкіл відбулося 24 червня у Палаці культури міста Луцька.

Учням нагадували, що досягнення, інтелектуальні та духовні надбання медалістів є величезною заслугою тих, хто освятив їх своєю любов’ю – батьків, а також тих, хто освітив їхню шкільну дорогу знаннями, новими відкриттями та чистими помислами – наставників.

Срібні медалі за досягнення у навчанні вручав радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. Він привітав присутніх зі святом розуму, адже можна побачити, що нашому місту, вчителям та батькам є ким пишатися – розумними та талановитими дітьми. Радник міського голови подякував вчителям за те, що вони довго працювали з дітьми, передавали їм свої знання та мудрість, вільний час, частинку свого серця, розкривали таланти дітей. Батькам він подякував за виховання дітей, тому що без батьківської підтримки та порад такий успіх, який відзначають сьогодні, був би неможливим.

Випускникам-медалістам Ігор Поліщук подякував за старання, час, який вони витрачали для навчання, наполегливість та орієнтацію на результат. Він побажав їм цікавої дороги, якою ті йтимуть далі по життю, була успішною та дала їм можливість досягти успіху та високого результату. Радник міського голови побажав, щоб згодом, завершивши навчання у вишах, перед юними лучанами не поставало питання про те, чи їхати працювати закордон, чи працювати в Україні, тому що стан справ в області та Україні повинен бути таким, щоб отримані знання, вміння та навички вони лишали тут, роблячи успішними місто, область та всю Україну.
Перед врученням золотих медалей за високі досягнення у навчанні виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відзначив, що цього річ знову знову бачить гарних, прекрасних, усміхнених молодих людей, щасливих батьків, трішки сумних вчителів, відчуваючи свято та успіх. Він наголосив, що всі присутні у залі випускники – переможці, адже кожен з них ставив перед собою мету, ціль, і досяг її, ставши найкращим, провивши талант, який йому дали Бог та батьки. Секретар міськради побажав, аби медалісти ніколи не розгубили в житті запал переможця, настрій та націленість на найвищий результат.
Григорій Пустовіт відзначив, що пишається кожним випускником, не лише тими, які отримали медалі, а й тими, хто був за крок до медалі але в останній момент їм чогось не вистачило. У житті треба боротися і перемагати, - зазначив виконувач повноважень міського голови, розпочинаючи «золотий марафон» із вручення медалей. Він повідомив, що цьогоріч у місті більше медалістів, ніж торік, побільшало також переможців всеукраїнських олімпіад та турнірів.

Учитель англійської мови спеціалізованої загальноосвітньої школи №1, заступник директора Інна Кінах, мама однієї з цьогорічних випускниць, відзначила, що медалісти вже досягли неабияких висот у різних сферах діяльності, ставши переможцями олімпіад та конкурсів, змогли навіть здійснити певні винаходи, можуть своєю творчістю трансформувати емоції та настрій людей. Вона побажала їм втриматися на висоті цього злету і досягати все нових вершин.

Вона процитувала мудрий вислів англійською: «the future belongs to those who dream and who believe in the beauty of their dreams». Вчителька побажала медалістам мріяти, досягати вершин, не боятися перешкод, адже вони роблять їх сильнішими.
Начальник управління освіти Луцької міськради Зіновія Лещенко зазначила, що червень завжди хвилюючий та трепетний місяць, тому що завершується навчальний рік, отже, цей день – свято, якому передували будні з наполегливою працею учнів та вчителів. Вона побажала, аби Господь допомагав випускникам надалі прославляти ім’я свого роду, батьків, примножувати нашу історію та величати наше місто в Україні та за її межами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іра Показати IP 25 Червня 2018 12:15
Красива вишиванка, крутезна випускниця у смокінгу! Дуже елегантно виглядає дівчинка у міді-сукні з сріблястим верхом і синім низом, на Емму Стоун схожа.
Учениця Показати IP 25 Червня 2018 14:10
Стаття про золоті і срібні медалі, а їх кількості, скільки отримали Луцькі учні так і не написали.
Медаліст до Учениця Показати IP 25 Червня 2018 23:31
74 золотих, 50 срібних медалей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus