USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Запланований страйк «Ковельсільмашу» не відбувся

23 Жовтня 2015 16:36
Анонсований страйк не відбувся. Адміністрація ТОВ „ВО „Ковельсільмаш” та страйковий комітет ТОВ „ВО „Ковельсільмаш” повідомили, що працівникам підприємства після акції протесту виплатили заборгованість із зарплати. Про це інформує Волинь.інфо.

Нагадаємо, вчора, 22 жовтня, працівники підприємства повідомили, що збираються на страйк.

“9 жовтня 2015 року працівники ТОВ „ВО„Ковельсільмаш” вийшли на акцію протесту у вигляді перекриття траси сполученням Київ-Варшава. Причиною протесту стала заборгованість із заробітної плати на підприємстві. Працівники вимагали погасити заборгованість шляхом повернення підприємству ПДВ, що заборгувала держава.

За станом на сьогодні, Товариству повернули заборговане ПДВ в розмірі 2 607 320 гривень. Адміністрація ТОВ „ВО „Ковельсільмаш” вже виплатила робітникам заборгованість по заробітній платі в сумі 1 660 000 гривень", – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus