USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Запорізький прокурор – на побігеньках у «слуги народу»: у камери потрапила переписка. Фото

4 Грудня 2019 21:12
Запорізький прокурор замість того, аби займатися робочими проблемами, вирішує питання депутата від «Слуги народу» Олександра Кабанова щодо квартири.

Переписка нардепа з прокурором потрапила у камери в Верховній Раді. Скріни виклала у телеграм-каналі журналістка та відеоблогер Ольга Шарій.

«Депутат від «Слуги народу» Олександр Кабанов ще вчора був звичайним сценаристом 95-го кварталу.

Але! Тепер він велика людина. Він ДЕПУТАТ. При цьому, судячи з усього – дурний. Створювати секретний чат в телеграм на засіданні Ради, сидячи просто перед камерами – особливий вид розумового розвитку», – зауважує журналістка.

Як видно з оприлюднених фото, у переписці із запорізьким прокурором йдеться про майбутні призначення в ДБР. Прокурор у ДБР потрапити хоче, але на главу відомства претендує помічник Геращенка – Денис Монастирський.

Крім того, у листуванні прокурор розповідає, як виконує завдання депутата та їздить вирішувати питання Кабанова щодо його квартири. Бо в квартирі депутата немає газу.

Особливу увагу необхідно звернули, як іронізує Шарій, на королівський стиль спілкування: «я їм запит еб*нись», «нехай подзвонить меру, що за нах*й», «їм п*зда», «я бл* запит організую».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гуф Показати IP 4 Грудня 2019 22:39
Ось так спілкується еліта чиновницька."Бидлоття рішалове"
2 до Гуф Показати IP 5 Грудня 2019 08:36
Це все слуги! а ви всі раділи як діти цукеркам.
0111 Показати IP 5 Грудня 2019 16:14
Зробили їх разом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus