USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ґвалтував двічі: з'явились нові деталі про педофіла Іванісова зі «Слуги народу»

21 Листопада 2019 15:40
Замішаний у педофільському скандалі нардеп від «Слуги народу» Роман Іванісов двічі намагався скоїти зґвалтування, і довів справу до кінця лише з другого разу. А звільнився умовно-достроково тільки через те, що на момент злочину був неповнолітнім.

Про це заявив журналіст Юрій Бутусов. На своїй сторінці у Facebook він опублікував розповідь одного з вихователів Маріупольської виправної колонії, опубліковану на Цензор.Нет.

Чоловік-пенсіонер зізнався, що як підполковник запасу дуже обурений поведінкою Іванісова, який заперечує факт свого перебування в колонії. Він також поділився подробицями скандальної справи.

«У 96-му році я працював у Маріупольській виховній трудовій колонії на різних посадах. Іванісова добре пам’ятаю, він був у моєму загоні, я як вихователь неодноразово писав на нього характеристики, розмовляв, вивчав його особисту справу. «Упакований» він, тато у нього великий комерс був, у Бердянську, щось із флотом пов’язано», – розповів колишній підполковник запасу.

Також зазначив, що всі ці матеріали справи є у декількох архівах, термін зберігання яких становить 75 років. Водночас Маріупольську колонію закрили ще у 2008 році і на її базі зробили виправний центр, а в 2016-му закрили і його.

«Однак у будь-якому випадку залишився архів», – стверджує він.
За його словами, на момент скоєння злочину Іванісову було 17 років, що і стало його пом’якшувальною обставиною. До того ж судили його за декількома статтями.

«По-перше, 117-та через 17-ту, це замах на злочин і не доведення злочину до кінця. Тобто, спершу він зробив спробу зґвалтування, але не зміг зґвалтувати, там було так написано: «Іванісов не довів свій злочинний умисел до кінця із незалежних від нього причин – через відсутність ерекції». Але потім він все-таки зґвалтував і отримав 118-ту – зґвалтування не природним способом, тобто змусив потерпілу зробити мінет», – детально розповів колишній працівник колонії.
Чоловік додав, що поведінка Іванісова була нормальною, «пальці віялом йому не по масті було розпускати». Крім цього, батько насильника нібито подбав про те, щоб син відбував покарання з «комфортом».

«Чіпати його не чіпали, начальник загону особисто за цим наглядав. Тато, думаю, постарався. Він був «запакований», «грівся» добре, ділився передачами. Звільнився умовно-достроково», – підсумував оповідач.
Зі свого боку Бутусов, посилаючись на дані Цензор.Нет, додав, що скандал навколо нардепа Романа Іванісова і розкриття деталей його біографії пояснюється «переділом сфер контролю над нелегальними бурштиновими копальнями у Рівненській області». Нібито в ньому фігурує регіональне керівництво «Слуги народу» і нові керівники різних угруповань силовиків.

Зазначимо, що підписники журналіста бурхливо відреагували на його пост. Серед них і колега Іванісова з фракції «Слуга народу» Єлизавета Богуцька, яка назвала розповідь працівника колонії «купленим листом».
Пізніше в окремому пості Бутусов вказав на достовірність наведених даних, додавши, що інформацію про обставини перебування в Маріупольській виправній колонії Романа Іванісова виданню надав підполковник Краморов Павло Володимирович.

«Нині пенсіонер, проживає у місті Маріуполь, у 1996-му році – вихователь Маріупольської колонії», – підсумував він.
Коментуючи цю інформацію голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, якщо з’ясується, що нардеп від «Слуги народу» Роман Іванісов дійсно був засуджений за зґвалтування неповнолітньої, то це питання буде винесене на розгляд фракції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 15:53
Ніколи не думав,що "мінет" це не природньо.Буду знати.А якщо дівчина сама цього хоче,це законно?Цікаво,а нігті гризти,чи в вухові чухатись,це природньо,бо щось мені це все не подобається.
Анонім до Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 16:26
Насильник - це гидко. Фу-у-ууу.І думаю оскільки папашка такий упакований та крутий, то багато на що дивилися крізь пальці і не все вилізло. Батяніні гроші пом"якшували все. Там певно було все набагто гірше
Анонім до Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 17:01
Між яких рядків ти прочитав,що я оправдовую,чи захищаю насильство?Я писав про"мінет",бо я дійсно не знав,що то не природньо!!!Мені якось всерівно до цього дядька...
До аноніма Показати IP 21 Листопада 2019 19:09
Природньо, як і в зад. Тебе якраз так і зробили, так що природньо...
Анонім до До аноніма Показати IP 21 Листопада 2019 20:33
От про зад ніхто не згадує,крім тебе,болюча тема?Про"тебе робили" саме так і подумав,бо як тільки ти зайшов сюди і написав,зразу гамнішком потянуло,ну не міг ти,такий дотепний,родитись як усі.
Традиці онал Показати IP 21 Листопада 2019 20:24
Щось не хочеться вірити Фотошоперу Бутусову..
Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 20:34
Люди,у вас з гуморм досить важка ситуація.Напевно від недоїдання.
Ирина Показати IP 21 Листопада 2019 23:11
А почему Иванисов педофил? Изнасилованной девушке было 25 лет.
Анонім до Ирина Показати IP 22 Листопада 2019 13:34
Це нікого не хвилює,людям потрібні емоції,побільше брехні,щоб не думати про дорогий газ,ціни на їжу і інші проблеми.
Ирина Показати IP 1 Грудня 2019 18:11
Как Иванисов может быть педофилом если ему было 17 а девке той 18 и ребенок у нее уже был...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus