USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Запуск онлайн-сервісу Uklon у Луцьку*

8 Лютого 2021 15:10
Uklon – перший на території України сервіс виклику авто через Інтернет. Uklon дозволяє замовляти автомобіль через додаток зі смартфона або на сайті, без телефонних дзвінків в диспетчерські служби. Відтепер онлайн-сервіс можна протестувати і у Луцьку, а це означає, що Uklon вже активно функціонує у 21 місті України.

Додаток можна завантажити в App Store чи Google play. Вартість поїздок стартує від 25 гривень. А для усіх нових клієнтів у Луцьку діє знижка 50% на три перші поїздки! «Поява діджитал продукту Uklon є новим рівнем сервісу для існуючого ринку. Чесна конкуренція має стати стимулом до розвитку всієї галузі перевезень в місті та сприятиме постійним покращенням послуг в боротьбі за кінцевих користувачів», – розповідає співзасновник та операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь.

Нагадаємо, що перша поїздка через додаток Uklon була виконана 25 березня 2010 року. У 2021-му компанія святкує своє 11-річчя. «Наразі, наш онлайн-сервіс має найбільше географічне покриття в Україні. Ми дуже пишаємось, що Луцьк стане ще одним містом на карті, де є Uklon, і дякуємо усім, хто любить наш сервіс», – каже директор з розвитку Uklon Максим Остапюк.

Варто нагадати, що Uklon відмовився від співпраці з надбюджетними автівками та підвищив суму безкоштовного страхування життя пасажирів і водіїв сервісу до 1 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
пасажир Показати IP 8 Лютого 2021 15:32
вже раз їздив зі знижкою, все ніби норм.
Пасажирка Показати IP 8 Лютого 2021 20:09
більше не поїду з ними. замовили машинку, ніби знижка добра, а прочекали 15 хв на морозі машину. замовила іншу службу то через 3 хв була машинка. ліпше я 10 гривень доплачу та не буду мерзнути.
Вєталь К. Показати IP 8 Лютого 2021 20:14
Варто нагадати, що Uklon відмовився від співпраці з надбюджетними автівками - дуже шкода, адже в мене багато знайомих, які мають "надбюджетних автівки" і всі вони просто мріють возити пасажирів за 25грн. А якщо серйозно, то не бачу перспективи даному сервісу, в нашому місті. Водії, по "тачці"(індрайвері), не хочуть 200м везти за 30грн, а тут всі кинуться по 25 возити. Ну і слід вказати, що для водіїв, передбаченні штрафи - за запізнення, більше як на 5 хв, штраф 50грн. Вигляньте в вікно, подивіться на погодні умови і порахуйте, в який мінус вийде водій, даного сервісу, в день.
Тачку рулить? Показати IP 8 Лютого 2021 21:20
Тачка і те ліпше, просто ціну норм поставити і люкс
Інкогніто Показати IP 8 Лютого 2021 21:33
Знижки суперові. Тільки смисл з них якщо машина сьогодні взагалі не знайшлася. Викликала іншу службу теж по додатку і поїхала додому без знижки. Але поїхала. І водіїв не розумію які збираються по таких цінах возити. Що вони зароблять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus