USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Заради національної безпеки: Волинська ОВА співпрацюватиме з YouControl

28 Жовтня 2023 07:16
На Волині продовжують роботу над моніторингом та контролем за належним використанням бюджетних коштів.

Невдовзі на наступному засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» між Волинською обласною військовою адміністрацією та ТзОВ «Ю-Контрол» заплановано підписання меморандуму про взаємодію та співпрацю.

Як наголошують в ОВА, це сприятиме виявленню потенційних та реальних інформаційних загроз у сфері національної безпеки та оборони. Адже YouControl – потужний інструмент для економічних розслідувань і ринкової аналітики. Це аналітична система для ділової розвідки та перевірки контрагентів України. Платформа формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами.

Унікальна технологія дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП із понад 50 державних реєстрів. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни, відповідно до даних з офіційних джерел.

Читати ще: Українцям дарують рік безкоштовного VPN: це займе кілька хвилин в «Дії»

Нагадаємо, електронні звернення до Волинської ОВА можна подати з допомогою Дія.Підпис.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus