USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Заремба не приїхав на власний прийом, бо не бачив сенсу?

25 Вересня 2008 08:47
Перший заступник голови Волинської ОДА Віталій Заремба у телефонному коментарі «Волинським Новинам» 24 вересня розповів, чому він не прибув на запланований виїзний прийом у «бунтівне» село Чаруків Луцького району.
За словами пана Заремби, насправді необхідності особистого прийому громадян у Чарукові не було, оскільки вже був попередній прийом минулого четверга (18 вересня, у приміщенні ОДА – «ВН»).
Там потрібна була робоча зустріч керівництва району і жителів села, що й було зроблено. «Просто потрібно було дати людям можливість м’яко кажучи виговоритись в присутності керівника підприємства (Сергія Приступи – «ВН»)», - сказав Віталій Заремба.
За його словами, «та мета, яка ставилась на вчорашній день була досягнута». Віталій Заремба, коментуючи майбутні апеляційні позови ВАТ «Луцьке РТП» зазначив, що «в облдержадміністрації якихось додаткових важелів, нажаль немає. Є суд. Є рішення, які захищають інтереси жителів села. Наша участь зводиться до надання консультативної допомоги селян».
Перший заступник волинського губернатора не може дати однозначної відповіді, чи стало зіткнення бізнесових інтересів двох підприємств Луцького району справжньою причиною конфлікту між жителями Чаруківської сільради та «Луцьким РТП».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 09:09
А за я.... взяти фірму і задавити її в межах області не можна? Керовніки.... ше Шиба такий самий...
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 10:59
Заремба переживає з приводу своєї необачної заяви, де відверто підставив себе на майбутнє. А з Шибою його не порівняти. Він на три голови розумніший Шиби.
Чорна кава Показати IP 25 Вересня 2008 11:41
Геть таких керівників-панів. Що їм до кріпаків...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus