USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Зарплатні борги ЛПЕ - близько 4 мільйонів

22 Січня 2015 18:35
Працівникам Луцького підприємства електротранспорту боргують виплату зарплати із вересня по грудень. Зі слів керівника організації, сума боргу постійно зменшується.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 22-го січня.

«Заборгованість на підприємстві за вересень-грудень сягає 4 мільйонів з податками. Втім, виплати грошей людям відбуваються постійно, тому сума боргу зменшується», - розповів директор Луцького підприємства електротранспорту Анатолій Тимощук.

Нагадаємо, нещодавно голова ОДА Володимир Гунчик назвав доповідь директора Луцького підприємства електротранспорту Анатолія Тимощука щодо стану виплати зарплати працівникам підприємства піаром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 22 Січня 2015 19:09
Це жах! Як живуть працівники?
my_gift Показати IP 23 Січня 2015 11:06
Вчора їхала тролейбусом. Так кондукторка тихенько знайомій жалілась, що дали АЖ 100 грн. авансу ЗА ВЕРЕСЕНЬ (!).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus