USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зарплату він не платив», – лучанка про власника згорілого ресторану

24 Липня 2017 23:04
Мешканці будинку, який знаходиться поруч зі згорілим в ніч на 24 липня рестораном Patio di Fiori, кажуть, що його власник Володимир Пащенко місяцями боргував зарплату працівникам закладу.

Про це йдеться у випуску ТСН.

Минулої ночі масштабна пожежа трапилася у луцькому готельно-ресторанному комплексі Patio di Fiori. Її гасили 7 спецмашин. Поліція розслідує обставини, підозрюють підпал.В результаті інциденту постраждало троє осіб – двоє постояльців готелю та працівник. Проте від госпіталізації всі вони відмовились.

Мешканці навколишніх будинків кажуть, що бачили підозрілого чоловіка, який, ймовірно, і підпалив будівлю. Натомість, лучанка Надія Шамайда каже, що давно ширились чутки про те, що власник закладу Володимир Пащенко довгий час не платив зарплату своїм підопічним.

«Дуже жорстокий був, можна сказати. Три місяці працювали повари з Києва і він ні копійки їм не заплатив», - каже жінка.

В готелі від коментарів відмовились, власника на місці журналісти не застали. Деталі – у сюжеті від 23 хвилини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
123 Показати IP 24 Липня 2017 23:12
Кожному по заслугах.... нічого не проходить безслідно....
Наталія Показати IP 24 Липня 2017 23:22
Згоріло то й згоріло. Хтось з вас там був? Міг собі це дозволити?!
Анонім до Наталія Показати IP 25 Липня 2017 08:10
Вибачайте але устрій країни і саме суспільство в нас ще далеко не таке як у Норвегії чи Данії, так що не треба такого писати!
007 Показати IP 24 Липня 2017 23:45
Самопідпал.
просто бере зневіра Показати IP 25 Липня 2017 00:12
Не платив зарплату..... Що ж , мабуть, він саме за це на майдані хороводив.... А народ як був сіра маса ддля гицелів Яника, так і залишився сірою масою для "революціонерів"..... Сумно.....
Просто я Показати IP 25 Липня 2017 04:18
Даю 100% що приблизно через півроку все відновиться , тім болія там не все погоріло
Самара Показати IP 25 Липня 2017 06:55
Все на поверхні. ресторан збитковий Підніміть суму страховки яку отримає власник від пожежі і все стає на свої місця
Лучани Показати IP 25 Липня 2017 08:48
В24 аж захлинається від тої новини про пожежу! Це не перша пожежа в Луцьку. Ну згоріла барна стійка, пару табуреток і столів. Івахів грошей підкине, плюс страховка плюс ще певно з майдана грошенята залишились, зато який піар!
Анонім Показати IP 25 Липня 2017 09:59
Коли хочуть спалити, то роблять це тихо, а не кидають коктейль Молотова, щоб від вибуху всі попросинались. Купа свідків щодо ймовірного злочинця і це в 2 години ночі! Показово шини порозкладали в Олімпії) На кого цей театр розрахований?)) Рівень Самооборони) Пащенко як ніхто розуміється на майданівських методах!
Триндець Показати IP 25 Липня 2017 11:48
Як це " три місяці працювали і не платив зарплату"? нелегально працювали чи що? куди дивиться санстанція, податкова, інспекція з праці? тут приперлись і штраф наклали, що зарплата платиться стабільно, але одни раз в місяць, а не два, і ще нагородили купу всякої х*рні, що люди мають ще в січні знати дату точну коли підуть у відпустку на рік наперед, і строго за два тижні перед цією датою треба роботодавцю принести працівнику письмове повідомлення, що в нього відпустка починається і ще й за це взули, бо з нашими реаліями у відпустку люди ходять по господарських потребах і матеріальних можливостях, а не строго по плану-графіку, щоб було красиво, а тут виявляється такий бєзпредєл, що по три місяці не платять зарплату і нічого?
інна Показати IP 31 Липня 2017 11:09
Правду кажуть люди. Зарптату не платив. Поводивс яз людьми як з бидлом. Ображав. Принижував. Обманював. Хам і нелюд!!!!! Так йому і треба
Rejder1 Показати IP 31 Липня 2017 11:23
Не знайомий з пащенком особисто. Але судячи з того що він робит і який результат його роботи - то я не можу не поважати цього чоловіка. Крутий ресторан - хороший, якісний, затишний. Це могла зробити тільки лдина яка любить свою справу і знає її. Думаю, що не варто критикувати пащенка, не знаючи фактів. Облити брудом людини швидко можна, а як потім пояснити, що помилявся?...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus