USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Зарубаю»: волинянин кидав у поліцейських сокирою, погрожуючи вбивством

9 Липня 2023 21:17
Судили волинянина, який погрожував вбити поліцейських, кидаючи в них сокирою. Іваничівський районний суд ухвалив вирок, покаравши чоловіка умовно.

З матеріалів справи відомо, що злочин трапився 7 квітня. Правоохоронці прибули на виклик за фактом вчинення домашнього насильства.

Однак поблизу входу в будинок уродженець села Петрове Олександр Ж. хотів залякати працівників поліції та погрожував їх вбити. Чоловік кричав до двох поліцейських: «Зарубаю сокирою!» Після чого дійсно кинув сокирою у правоохоронців.

Дії волинянина кваліфікували за ч. 1 ст. 345 КК України (погроза вбивством щодо працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Олександр Ж. та прокурор уклали угоду про визнання винуватості, яку суд затвердив. Два роки обмеження волі для волинянина замінили роком іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 4 Липня 2023 19:37
Щось не зрозумів. Як прокурор може укласти угоду про визнання винуватості у провадженні, де є потерпілі? Чи на поліцейських тиснуло керівництво, щоб вони відмовились набувати статус потерпілих, бо обвинувачений має якісь зв'язки? І термін умовний. Цікава ситуація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus