USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зарубав сусідів, бо не дали випити: волинянин отримав покарання за подвійне вбивство

10 Листопада 2023 21:37
Душогуб зарубав жінку та її сина, а тіла викинув у криницю. Моторошне вбивство в Олександрії під Луцьком уже розслідували. Затриманий повністю визнав свою вину і розповів, чому вбив людей. Трагедія, нагадаємо, сталася у грудні 2022 року.

Понівечене тіло жінки знайшли у колодязі. Односельчани забили на сполох, коли помітили, що вона не виходить по пенсію і не з’являється на людях. У моторошному вбивстві поліція спочатку запідозрила її сина. А потім знайшли і його тіло, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Приїхали і сказали, що зарізали жінку. Спочатку думали, що її син зарізав. Його шукали, а згодом знайшли тіло в колодязі», – розповідає місцева мешканка.

Інший мешканець додає, що сина Василя знайшли у закиданому матрацами колодязі.

Пенсіонерку та її сина душогуб кілька разів бив сокирою у голову. Як виявилося, людей зарубав їхній сусід Сергій. Він у всьому зізнався, заявивши, що із загиблими навіть дружив, але вранці прийшов до них додому, а вони не залишили йому горілки.

Односельчани розповіли, що усі троє любили випити. Після страшного вбивства Сергій кілька разів приходив на місце злочину, щоб обчистити хату.

«Чоловік викрав майно із зазначеного житлового приміщення. Крім того, 20 грудня 2022 року біля 7-ї години повторно викрав з вказаного житлового володіння майна на суму 526 гривень. Наступного дня ще раз викрав уже з приміщення майстерні перфоратор, шліфувальну машинку», – розповів на засіданні суддя Волинського апеляційного суду Василь Подолюк.
Чоловіка засудили до 13 років ув’язнення. Але обвинувачений та його адвокат просили суддів пом’якшити вирок. Як зазначають, у засудженого чоловіка нема здоров’я відбути такий термін. Хотіли 10 років. Колегія суддів вирішила залишити вирок без змін. Крім того, чоловікові примусово надаватимуть психіатричну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus