USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині чоловік убив 28-річну дружину

8 Квітня 2014 12:10
Сімейна сварка закінчилася трагедією. Чоловік позбавив життя власну дружину, залишивши без матері малолітніх дітей. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Тепер чоловікові загрожує покарання – до десяти років в’язниці.

До чергової частини ковельського міськвідділу міліції надійшло повідомлення чергового лікаря про те, що в селі Нові Кошари Ковельського району констатовано смерть місцевої жительки.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що чоловік ввечері повернувся з роботи додому. В будинку були лише малолітні діти, найстаршій із яких – 8 років, а найменшій – чотири місяці. Через деякий час у хату прийшла захмеліла 28-річна дружина. Словесний конфлікт між подружжям, який був звичним явищем у цій сім’ї, закінчився бійкою біля хати. Щоби «підкріпити» слова, чоловік взявся за вила. «Повчав» дружину до тих пір, поки не зламався держак. Аби привести жінку до тями, облив водою і пересунув її до хати. Після цього сам пішов спати до дітей.

«Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла», – розповів виконувач обов’язків начальника слідчого відділення Ковельського МВ УМВС України у Волинській області майор міліції Олександр Ципко.

За даним фактом відомості внесені в Єдиний реєстр досудового розслідування за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловік перебуває під вартою, нині йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Квітня 2014 12:18
ДІТЕЙ ШКОДА. МАТИ-АЛКОГОЛІК - ЦЕ ЗВИЧАЙНО БІДА. ПИТАННЯ ПОЛЯГАЄ В ТОМУ, КУДИ ДИВИЛИСЬ ОРГАНИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ.
Люди Показати IP 8 Квітня 2014 13:42
Все зло від оковитої.А дітей дуже шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus