USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Засновник WikiLeaks дає €20 тисяч за інформацію про вбивць журналістки на Мальті

17 Жовтня 2017 08:55
Засновник WikiLeаks Джуліан Ассанж пообіцяв заплатити 20 тисяч євро за інформацію, яка допоможе встановити особи вбивць мальтійської журналістки Дафне Каруане Галіції.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

«Я обурений новиною про те, що мальтійська журналістка, автор розслідувань і блогер Дафне Каруана Галиція була вбита сьогодні ввечері поряд із власним будинком бомбою, закладеною в її машині. Я дам винагороду в 20 тисяч євро за інформацію, яка дозволить викрити її вбивць», – заявив Ассанж.


Про вбивство 56-річної журналістки стало відомо в понеділок, 16 жовтня. За даними The Guardian, одне з останніх її гучних розслідувань стосувалося прем'єр-міністра Мальти Джозефа Мускату і двох його найближчих помічників. Дафне Каруана Галіція написала про їхній зв'язок з панамським офшорами, продажем мальтійських паспортів і отриманням грошей від уряду Азербайджану.

За даними місцевих ЗМІ, 15 днів тому Каруана Галіція повідомила в поліцію, що їй погрожують вбивством. Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за вбивство журналістки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus