USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заснували школу для лісничих

5 Березня 2012 14:19
У Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства започаткували «школу лісничих».

Про це повідомляє керівник прес-служби управління Оксана Чурило.

Під час атестації кожен працівник лісової охорони за годину має дати відповідь на 10 запитань, а відтак, показати і захистити свої знання і навики у професії. Проте бали, які отримали лісничі, дали оцінку не тільки їхнім знанням, а й роботі, яку проробили головні лісничі та директори підприємств. Комусь подякували за хорошу роботу, а хтось отримав догани і вказівку посилити вимоги до кадрової роботи з державною лісовою охороною.

Після іспитів, на підсумковій нараді за участю начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника наголошувалося на основних аспектах роботи лісничого, на відповідальності та вимогам до цієї посади.

«Такі зустрічі відбуватимуться що півроку. Людина повинна вчитися сама і вчити інших. Ви маєте бути вищими за відповідальністю, за інтелектом. Треба тримати імідж державної лісової охорони. Тримати і піднімати планку через ерудованість, авторитет лісівника. На посаду майстра лісу має бути величезний конкурс, як то було за Польщі чи царської Росії. Ми розуміємо, що матеріальна сторона тут досить важлива. І заробітна плата є визначальною у вашому ставленні до роботи. І ми поступово йдемо до вирішення цього питання» , - зауважив начальник ВОУЛМГ Богдан Колісник.

Він додав: для лісничого середня освіта – замала. За царської Росії лісничий мав дві освіти: військову і лісівничу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
екзаменатор Показати IP 5 Березня 2012 15:09
Всі лісники мають терміново закінчити вфійськову академію тилу. В тому числі Богдан Колісник і Сергій Шеремета.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus