USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Застосування аварійних вимкнень не скасовує графік погодинних обмежень, – «Укренерго»

6 Листопада 2022 09:32
В «Укренерго» пояснили, що застосування аварійних вимкнень не скасовує дію графіку погодинних обмежень в інший період доби.

Про це повідомляє пресслужба «Укренерго».

​​Зокрема вчора Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» був вимушений ввести додаткові обмеження у форматі аварійних відключень для всіх категорій споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях.

Ці додаткові обмеження стали необхідними через те, що у ранкові години споживання електроенергії було на 6,2% більше, ніж у минулу суботу 29 жовтня, та на 4,4% більше, ніж 4 листопада.

Читати ще: Через обстріли електростанцій українців просять економити електроенергію. Чи це справді працює і що буде з технікою?

«Шановні споживачі, звертаємо вашу увагу, що введення аварійних графіків в окремі години не скасовує дію графіків погодинних обмежень в інші години доби.

Ми вже порівнювали графіки погодинних відключень з лікуванням системи, як людини після тяжкого поранення чи хвороби, а графіки аварійних відключень з вимушеним поверненням пацієнта в реанімацію. Так от, сьогодні знову була реанімація, після якої пацієнта продовжать лікувати консервативними методами.

Читати ще: В «Укренерго» пояснили, як правильно економити електроенергію

Ремонтні та відновлювальні роботи тривають цілодобово. Просимо вас про розуміння та підтримку», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 6 Листопада 2022 10:19
Ну так, звичайно, звичайно. Тобто, якщо 33-й і 40-й квартали виключили аварійно на чотири години, то, у випадку наявності планового графіку, відкючать відразу ще додатково на чотири години. А інші райони міста не відключатимуть взагалі. Чудове рішення. А як же розпорядження Президента щодо справедливості вимкнень елетропостачання?
До Укренерго Показати IP 6 Листопада 2022 12:33
Чому до цього часу не було нічого зроблено для захисту волинських підстанцій, хоч рашисти вже давно б’ю по енергоструктурі, тільки почали трохи чухатися... хто за це відповість?? Чому працівники Укренерго в 17.30 покинули свої робочі місця, після прильоту, і все розгрібали обленерго???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus