USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«ЗАСТУП» проти вил: боротьба за виборців на політичному полі

19 Вересня 2014 17:30
До парламенту точно проходять 5 політичних сил. Однак, їм у спини дихають одразу декілька новачків української політики, які стрімко набирають популярність. Про це в коментарі журналістам заявила директор Студії комунікацій PolitLab Світлана Кушнір.

Згідно з останніми соціологічними дослідженнями, проведеними PolitLab, серед людей, які взяли участь в опитуванні, 75% вже визначилися, що точно прийдуть на дострокові парламентські вибори.

«Електоральні уподобання цих людей схиляються до вже відомих політсил:«Батьківщини», «Радикальної партії» Олега Ляшка, «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка, «Народного фронту» Арсенія Яценюка та беззаперечного лідера — «Блоку Петра Порошенка», — зазначає Світлана Кушнір.

Є й сюрпризи. Соціологи констатують, що за партію «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП» вже готові віддати свої голоси 1,5% українців.

«ЗАСТУП», який працює на електоральному полі «Батьківщини» та «Радикальної партії», уже зміг забрати в них частину голосів, хоч і незначну: у «Батьківщини», котра втрачає рейтингові показники, — 0,34%, а в «Радикальної партії» Олега Ляшка — 0,5%», — підкреслює директор Студії комунікацій PolitLab Світлана Кушнір.

І це за умови, зазначає експерт, що рейтинг «Свободи» сьогодні балансує на рівні4,3%, «Сильної України» — 4,2%. Зі слів Світлани Кушнір, партіям-новачкам доведеться докласти значних зусиль, аби потрапити до парламенту. Однак, з огляду на те, що ці політсили лише нещодавно з’явилися на політичній арені, вони мають значну перевагу перед старожилами Верховної Ради.

«У разі ведення активної кампанії і «Самопоміч» на чолі з Ганною Гопко та командиром батальйону «Донбас» Семеном Семенченком, і об’єднання аграріїв України «ЗАСТУП» із Вірою Ульянченко та Іриною Синявською мають серйозні шанси здобути голоси виборців, які наразі ще визначаються з вибором, а також тих, хто розчарувався у відомих партіях після оприлюднення списків кандидатів», — заявила Світлана Кушнір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Майдан Показати IP 19 Вересня 2014 18:04
отстой - оба
Анонім до Майдан Показати IP 19 Вересня 2014 19:38
А кто, по вашему, без упрека? Мне кажется, что ни за одну партию не стоит отдавать голоса. Я об известных, конечно - партиях и лицах. О блоке Порошенко в том числе. Пока не вижу никого, кто сделал что-то реально полезное для Украины.
Аноним до Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 22:06
Вот и стоит направить все силы на то, чтобы вывести новые лица и партии на политическую арену. А все вышеперечисленные и вправду уже будут переливать из пустого в порожнее, к сожалению.
Дончанин Показати IP 20 Вересня 2014 01:37
Смотришь на список и видишь, что все в нем поддерживали майдан. Но, вот что пишут про одного из друзей майдана: "Главная прокуратура Грузии арестовала имущество экс-президента Михаила Саакашвили, его супруги Сандры Руловс, а также его матери и бабушки. Адвокат семьи заявил, что это нарушение прав человека, и они будут обращаться в Страсбургский суд. «К сожалению, по закону мы не можем опротестовать это решение в грузинском суде, поэтому обратимся в Страсбургский суд по правам человека. Среди арестованного имущества старенький автомобиль бабушки Саакашвили и ее земельный участок», - сказал адвокат экс-президента Отар Кахидзе. Сейчас экс-президент живет в США, занимается преподавательской деятельностью. Тем временем родная страна отправила в Интерпол запрос на розыск Саакашвили. Бывшего президента обвиняют в разгоне оппозиционной демонстрации в 2007 году, разгроме телекомпании «Имеди» и присвоении имущества олигарха Бадри Патаркацишвили, а также в превышении полномочий и растрате государственных средств."
Лучанин Показати IP 20 Вересня 2014 03:47
Світлана Кушнір популяризує "Заступ" з тією "новою" Ульянченко зовсім "безплатно", лише за жіночу солідарність. Ха-ха.
Яяя Показати IP 20 Вересня 2014 12:06
Якась мутна ця ульянченко. Та й інші не дуже...
Анонім до Яяя Показати IP 20 Вересня 2014 14:16
І чого вони взялися одні за вила, інші за заступ? Архаїчні депутати.
Анонім Показати IP 20 Вересня 2014 14:14
З такими "вояками" як Семенченко, нам і ворогів не треба. Він брехливий піарщик!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus