USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступник міністра освіти вчив у Луцьку студентів мистецтву переконання

28 Серпня 2021 14:22
Заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький провів у Луцьку тематичний тренінг «Мистецтво переконання».

Захід відбувся у Луцькому національному технічному університеті, куди заступник міністра завітав з робочим візитом.

Першочергово Артур Селецький познайомився із науково-педагогічним складом університету, відповів на запитання та розповів про особливості цифрової трансформації у сфері освіти та науки. Заступник міністра закликав вибудовувати вільне спілкування, адже хотів почути від науковців і педагогів цікаві ідеї та розповісти про підходи, які він використовує у власній роботі.
Потому Артур Селецький провів тренінг, в якому взяли участь керівництво та науковці університету, а також студенти. Поділивши їх на дві команди, посадовець у якості тренера провів кілька інтерактивів та ігор із слухачами.

Він показав присутнім важливість використання низки навичок, які є актуальними в середовищі професійної діяльності та в напрямку якісної підготовки майбутніх фахівців у закладі освіти.
У формі гри заступник міністра продемонстрував ті важливі якості, вміння та принципи, які використовуються фахівцями в сфері ІТ та сприяють якісному розвитку інших супутніх сфер діяльності, зокрема освіти й науки. Жартуючи, він поділився власними цікавими та смішними історіями з життя та дитинства.
За словами заступника міністра, такі підходи дозволять бути конструктивнішими і не зважати на ту чи іншу посаду, адже всі насамперед є людьми.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну ні Показати IP 28 Серпня 2021 14:37
Ні, якщо це не Трускавецька академія, то то все фігня. Тільки Трускавець! Трускавець рулить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus